ЗАЩО СМЕ РАЗЛИЧНИ

КАЧЕСТВОТО Е В ДЕТАЙЛИТЕ

Вярваме, че нито един детайл не бива да бъде пренебрегван, когато става дума за грижата за твоето куче. Качеството и безопасността на съставките безспорно е най-важният приоритет на Purina® PRO PLAN®.

Dog Image

Всичко, което правим има една простичка цел – да спомогнем за подобряването на живота на кучетата и този на техните стопани. За това и нашият OPTINUTRITION притежава научно доказани предимства. Всяка една съставка в различните хранителни нива е подбрана с цел осигуряване на значителни хранителни предимства за кучетата.

Благодарение на нашата организация за проучване и развитие, не сме спирали да изследваме нови начини, с които да подпомагаме стопаните и техните любимци. Ето защо нашите революционни открития са признати от международната научна общност, както и са често публикувани в научни издания.

Приготвени с оптимална процедура, с цел снабдяване с най-висок клас хранителни вещества, благодарение на нашата патентована Purina технология, при която вкусът и хранителните вещества са високо уважавани, PRO PLAN®, предоставя най-доброто от нашите съставки за дългосрочно въздействие върху здравето на твоето куче.