НАШАТА ФИЛОСОФИЯ

ШЕСТ ДОКАЗАТЕЛСТВА, КОИТО ПРАВЯТ PURINA® PRO PLAN® РАЗЛИЧЕН

1. ВЯРВАМЕ, ЧЕ ТИ ИГРАЕШ КЛЮЧОВА РОЛЯ

Убедени сме, че най-важният фактор за благосъстоянието на кучето е неговият грижовен и отдаден стопанин. Затова най-добрият начин да помогнем на твоето куче е да споделим нашия опит за кучетата и тяхното хранене с теб, стопанинът.

Dog Image

2. ВЯРВАМЕ В НЕОГРАНИЧЕНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ

Никога не спираме да изследваме новаторски начини, които да са от помощ за теб и твоя любимец. За нас, „достатъчно добре“ не е достатъчно. Това е така, защото приемаме европейските регулаторни стандарти, отнасящи се до храненето на домашни любимци, само като отправни точки. Ние не просто отговаряме на стандартите, ние ги надминаваме.

Dog Image

3. ВЯРВАМЕ, ЧЕ ТИ ПОЗНАВАШ КУЧЕТО СИ ПО-ДОБРЕ ОТ ВСЕКИ ДРУГ

Знаем, че познаваш кучето си най-добре. Ето защо, провеждаме подробни потребителски проучвания със стопани като теб. Този вид проучвания разкриха, че състоянието на храносмилателната система е една от важните здравни нужди, които потребителите търсят, за да помогнат на своите любимци, което ни доведе до осъвършенстването на нашия OPTIDIGEST.

Dog Image

4. ВЯРВАМЕ В ЦЕЛЕНАСОЧЕНИТЕ ИНОВАЦИИ

Превръщаме всички наши проучвания в продукти, които осигуряват научно доказани предимства. Ние не прибавяме безцелеви добавки към нашите продукти; например, не използваме оцветяващи добавки.

Dog Image

5. ВЯРВАМЕ В ПОДКРЕПАТА СИ КЪМ ТЕБ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ЖИВОТ НА ТВОЕТО КУЧЕ

В ролята си на кучешки любители и стопани, познаваме доживотното чувство на отговорност, появило се със ставането на такъв. Ето защо ние сме отдадени на идеята да бъдем до теб като подсигуряваме продукти и подкрепа, пригодена към различните моменти от живота на твоето куче.

Dog Image

6. ВЯРВАМЕ В ДОПЪЛНИТЕЛНАТА ГРИЖА

Вярваме, че храненето е само началото, когато става въпрос за превръщането на кучешкия свят в невероятен. Правилното обучение на твоя любимец е от съществено значение, ако, например, искаш да извеждаш кучето си с теб, за да споделяш повече време от живота си с него. Ето защо ние инвестираме в подкрепа на стопаните в разностранни насоки, освен тези за храненето, например : как да полагаме грижи за подрастващите кученца.

Dog Image