От какво се нуждае твоето малко кученце? Открий PRO PLAN® OPTISTART с коластра доказано засилва имунната система на твоето малко кученце и му осигурява здравословен растеж.

Открий ползите от PRO PLAN с OPTIDERMA, формула с протеин от сьомга и без пшеничен глутен за здрава и лъскава козина без сърбеж.

ОТКРИЙ ИНОВАЦИЯТА В НАШИТЕ ПРОДУКТИ

Нашите продукти са разработени с помощта на водещи научни и ветеринарни експерти и представляват ефективна комбинация от хранителни вещества за оптималното хранене на вашето куче.

ЗАЩО СМЕ РАЗЛИЧНИ

Вярваме, че никой детайл не трябва да се пренебрегва, когато става дума за грижа за кучето. Качеството и безопасността на съставките са най-високият приоритет за Purina® PRO PLAN® и не подлежат на обсъждане.

WELCOMING YOUR PUPPY
OPTINUTRITION предоставя научно доказани ползи, които са насочени към специфични здравни нужди, за да подпомагат твоето куче през целия му живот. Това означава, че каквото и да се случва в света на кучето, ще намериш хранително решение, което да го реши. И тъй като гамата ни продукти се организира и от размерите на кучетата и етапа на развитие, можеш да разчиташ на Purina® PROPLAN® през целия живот на домашен си любимец.

Обучение на малкото кученце

Обучението и тренировката на кученцето е основата за това да имате приятелски настроено и възпитано куче.Ето няколко начина, чрез които вие и вашето кученце можете де извлечете максимума от тренировката.

Грижа за неговата чувствителна храносмилателна система

Здрава ли е храносмилателната система на твоето кученце? Храни ли се добре?Всички кучета са различни, но някои страдат от чувствително храносмилане.