Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tоп 5 породи според FRISKIES

Най-добрият приятел на човека е обичан член на семейството от хиляди години насам. Всъщност по времето на Римската империя повечето породи, които познаваме днес, вече са съществували. Има над 400 милиона кучета по света с над 400 породи, като всяка от тях се е със собствена индивидуалност и характер. И всички кучета са изпълнени с енергия и носят забавление!
Въпреки, че са изминали хиляди години откакто домашният Ви любимец е бродил из горите, той е запазил много от първичните и естествени характеристики. Инстинктът му да изследва, да ловува и дори подчинението му на родителите или лидера в семейството са част от това, което превръща кучето в прекрасен домашен любимец, но без подходящо обучение и постоянна любов тези характеристики може да се превърнат в лоши навици. Все пак, кучето Ви ще се превърне в дружелюбен и забавен приятел за дълги години благодарение на правилните грижи и внимание от страна на обичащото го семейство.

Джак Ръсел териерът е най-вече работливо куче, но е и интелигентно, силно и доста безстрашно животно. Редовните упражнения няма да ги оставят да скучаят и да правят пакости, за да се разнообразят.
Джак Ръсел териер

1. Джак Ръсел териер

Известна с лоялността и смелостта си, немската овчарка е социално животно, което обича да е сред хора. Идеална за семейства!
Немска овчарка

2. Немска овчарка

Лабрадорът е най-предпочитаното домашно животно в света. Той е идеален за семейства, но трябва да се обучи правилно.
Съзрява бавно и запазва „детските“ си черти няколко години.
Лабрадор ретривър

3. Лабрадор ретривър

Много предпочитан домашен любимец. Голдън ретривърът може да е буен, но лесно се възпитава, а е и дружелюбен и интелигентен.
Голдън ретривър

4. Голдън ретривър

Това добродушно и послушно куче може да бъде изненадващо срамежливо с непознати. Въпреки това, е умно и обича да излиза навън, което значи, че със сигурност ще Ви помогне да поддържате себе си и децата във форма!
Бернски зененхунд

5. Бернски зененхунд